Här kan du stripa din bil och synas i Malmö

Vill du öka ditt företags synlighet i Malmö? Vi på Citysign kan hjälpa dig med effektiva designlösningar för annonsering, bland annat genom att stripa din bil. Med en stripad bil, med specialdesignat budskap, ser vi till att ditt företag sticker ut och gör sig synligt bland alla potentiella era kunder i Malmö – ett effektivt och varumärkesstärkande sätt att marknadsföra ditt företag.

KONTAKTA OSS

Effektiv reklam på bilen för ditt företag – därför ska du stripa

Att stripa sin bil innebär att du använder din bil som annonsutrymme. Vi på Citysign hjälper dig att designa och montera kvalitativ fordonsdekor, som gör det möjligt för dig att göra reklam för ditt företag varje gång du är ute och kör med din bil i Malmö. Baserat på dina önskemål, kan vi ta fram snygg dekor som marknadsför ditt företag – en smart och effektiv lösning för dig som vill öka synligheten för ditt företag bland Malmös invånare.

Välj oss på Citysign för att stripa din bil i Malmö:

  • Hos oss på Citysign får du som kund alltid snabb och högst personlig service
  • Vi levererar bildekaler och design av hög kvalitet för dig och ditt företag
  • Vi designar bildekor utifrån dina behov och önskemål, vilket innebär stor flexibilitet från vår sida för att hjälpa ditt företag nå sina annonseringsmål
  • Vi bemöter alltid våra kunder med ett leende på läpparna – att profilera bilen hos oss på Citysign innebär alltid en trevlig upplevelse med bra resultat
  • Vi har kunnande och erfarenhet av både design och montering av fordonsannonsering samt bildekaler
  • Vi är Avery- och 3M-certifierade

Hur vi stripar din bil – från idé till kompletta dekaler

Vårt fokus ligger på dig som kund och de annonseringsmål du har för ditt företag. Därför engagerar vi oss och vill ta del av information angående din företagsverksamhet och dina visioner, för att kunna designa och skapa bildekor som uppfyller dina önskemål gällande profilering och annonsering – allt för att stärka ditt varumärke som företag i Malmö. Att profilera bilen med hjälp av fordonsdekor är ett bra sätt att få ditt företag att synas.

En av våra många styrkor är vår kompetens som både designbyrå och folieföretag, vilket gör oss till det självklara valet för dig som vill stripa din bil i Malmö. Vi erbjuder en komplett annonslösning för ditt företag, från strategi till färdig fordonsdekor, i enlighet med dina önskemål och behov.

Får företaget att synas på bilen – Kontakta Citysign

Vill du att ditt företag ska bli mer synligt i Malmö? Använd reklam på bilen, med hjälp av oss får du tydlig och synlig reklam. Kontakta oss gärna via mejl eller telefon för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dekaler eller stripning av din bil.


Kontakta oss

Sporregatan 20, Malmö

Simon Polakof

Säljare

0737 43 82 94

simon@citysign.se

Alberto Camargo

Projektledare

0704931146

alberto@citysign.se

Aleksandar Zaviduk

Produktion

Emma Ahnlund

Designer

070 926 38 55

emma@citysign.se

Ibrahim Ibrahim

Ibrahim Ibrahim

Montör

José Casanova

José Casanova

Produktion