Vi kan stripa din bil i Helsingborg

Söker du ett enkelt och effektivt sätt att nå ut med information om ditt företag till fler potentiella kunder i Helsingborg? Då ska du stripa din bil. Vi på Citysign är folieringsföretaget som hjälper ditt företag att bli synligt i Helsingborg, samtidigt som du stärker ditt visuella varumärke.

KONTAKTA OSS

Vi på Citysign är företaget som du ska vända dig till när du vill få hjälp med allt inom foliering och stripning av din bil i Helsingborg. Vi har all kompetens som behövs, under ett och samma tak, gällande både design, produktion, och montering av fordonsdekor. Du kan välja mellan heltäckande reklam eller enskilda annonser.

Fordonsdekor – öka företagets synlighet

Att stripa sin bil betyder inte bara påklistring av annonser och logotyper på dörrar och motorhuv – det är mycket mer än så. Möjligheterna är oändliga gällande vad du kan åstadkomma visuellt när du stripar ditt fordon. Det är inte bara en chans för ditt företag att synas – det är även en möjlighet för dig att påverka hur det ska synas.

Vi på Citysign hjälper dig med allt från idé till färdigmonterad fordonsdekor. Vi har stor erfarenhet som både designbyrå och folieringsföretag, och kan därför även hjälpa dig med ditt företags profileringsarbete, samtidigt som en stripad bil ökar din potentiella kundkrets i Helsingborg varje gång du är ute och kör. Vi hjälper dig att göra reklam på ett strategiskt, smart, och framförallt på ett snyggt sätt i Helsingborgstrafiken.

Några anledningar att välja Citysign för att stripa din bil i Helsingborg

  • Hos oss på Citysign får du alltid snabb service, anpassad efter just ditt företags behov.
  • Vi levererar alltid bra kvalitet, gällande allt från design och produktion, till service och installation.
  • Vi arbetar mycket flexibelt och lyhört – allt för att leva upp till dina önskemål som kund och företag.
  • Hos oss kan du känna dig trygg genom hela samarbetet tillsammans med vårt trevliga och tillmötesgående team.
  • Vi har bred erfarenhet inom både design- och folieringsbranschen i Helsingborg – vi hjälper dig stripa din bil, steg för steg, från tanke till färdig produkt.
  • Vi innehar certifikat från 3M och Avery

Kontakta Citysign för att sätta reklam på bilen

Vill du öka också ditt företags synlighet för fler potentiella kunder i Helsingborg, på ett smart och effektivt sätt? Tveka då inte att kontakta oss på Citysign för ytterligare information om hur vi kan hjälpa just ditt företag med stripning av fordon. Du når oss via mejl eller telefon. Kontaktuppgifterna hittar du här på vår hemsida.


Kontakta oss

Sporregatan 20, Malmö

Simon Polakof

Säljare

0737 43 82 94

simon@citysign.se

Alberto Camargo

Projektledare

0704931146

alberto@citysign.se

Aleksandar Zaviduk

Produktion

Emma Ahnlund

Designer

070 926 38 55

emma@citysign.se

Ibrahim Ibrahim

Ibrahim Ibrahim

Montör

José Casanova

José Casanova

Produktion