Vi installerar frostat glas på ert kontor i Malmö och Helsingborg

Vill ni förbättra miljön på ert kontor i Malmö eller Helsingborg? Frostat glas på dörrar och fönster är ett enkelt och effektivt sätt att justera ljusinsläpp eller insyn. Om ert företag är ute efter högsta kvalitet på både foliering och service, ska ni vända er till oss på Citysign.

KONTAKTA OSS

Vi på Citysign är ett komplett folieringsföretag i Malmö och Helsingborg. Vi hjälper er med allt från stripning av bilar och företagsfordon till vägg- och fönsterdekor. Tack vare våra kompetenser inom design kan vi erbjuda ert företag fullständig support gällande foliering och frostat glas – från idé och design till produktion och montering.

Inredningen och stämningen på kontor betyder mer än vad man kan tro – kontorets utseende har nämligen stor påverkan på den interna företagskulturen, samtidigt som det förmedlar ert varumärke till besökande kunder. Vi på Citysign hjälper ert företag att synas på rätt sätt genom att förhöja kontorets utseende med foliering och frostat glas.

Välj oss på Citysign för frostat glas på ditt kontor:

  • Hos oss på Citysign får du alltid snabb och högst personlig service gällande montering av frostat glas.
  • Vi levererar endast foliering och frostat glas av högsta kvalitet.
  • Vi arbetar flexibelt och lyhört, och baserar alltid våra strategiska beslut på era önskemål och behov som företag.
  • Vi kan försäkra dig om att du som kund hos oss alltid blir väl bemött av vårt trevliga och kompetenta team.
  • Vi har stor erfarenhet inom design och foliering i Malmö och Helsingborg.
  • Hos oss hittar du designbyrå, folieringsföretag, och installatör av frostat glas – under ett och samma tak.

Varför frostat glas på ditt kontor?

Det främsta skälet till frostat glas på kontor är den minskade insyn som denna typ av glas ger, utan att känslan av öppenhet går förlorad. Vi på Citysign hjälper ditt kontor i Malmö och Helsingborg med denna smarta lösning genom foliering.

Frostat glas ger en känsla av avskildhet utan att stänga ute för mycket ljus och insyn, vilket till exempel en persienn hade gjort. Det kan i många fall istället ge en känsla av avskärmning och isolation. Med frostat glas känns därför kontoret mer öppet och ljust, samtidigt som möjligheterna blir större för de anställda att arbeta på ett fokuserat och koncentrerat sätt.

Vi levererar frostat glas i Malmö och Helsingborg

Har du ett kontor i Malmö eller Helsingborg som är i behov av frostat glas? Kontakta då oss på Citysign genom att ringa eller mejla oss. Vi är certifierade av 3M och Avery, med andra ord kan du känna dig säker på att det blir rätt gjort. Du hittar våra kontaktuppgifter här på hemsidan, välkomna!


Kontakta oss

Sporregatan 20, Malmö

Simon Polakof

Säljare

0737 43 82 94

simon@citysign.se

Alberto Camargo

Projektledare

0704931146

alberto@citysign.se

Aleksandar Zaviduk

Produktion

Emma Ahnlund

Designer

070 926 38 55

emma@citysign.se

Ibrahim Ibrahim

Ibrahim Ibrahim

Montör

José Casanova

José Casanova

Produktion