Vill du foliera din bil i Malmö?

I så fall står vi gärna till tjänst. Vi på Citysign kan på flera olika sätt hjälpa ditt företag att bli synligt i Malmö, bland annat genom foliering av bil. Med våra designlösningar hjälper vi dig sticka ut på rätt sätt, så att du kan nå ut till din kundkrets och därmed öka din försäljning. Vi hjälper ditt företag att synas.

KONTAKTA OSS

Varför ska man foliera sin bil?

Ytan på bilar och andra typer av fordon är ett perfekt utrymme för annonsering. Möjligheterna är oändliga och det är nästan bara fantasin som kan sätta stopp för vad som designmässigt kan uppnås genom bilfoliering.

Vi på Citysign kan ta fram både heltäckande dekor och enstaka klisterdekaler för din bil eller företagsfordon. Hos oss får du hjälp med både design och montering, för att på bästa sätt ge liv åt ditt budskap samt varumärke. Fordonsfoliering och bildekor är ett smart sätt för företag att synas i Malmö.

Välj oss på Citysign för foliering av din bil i Malmö:

  • Snabb och kvalitativ service, med fokus på kundens bästa
  • Hos oss får du alltid foliering av hög kvalitet
  • Vår kundfokus innebär även att vi är mycket flexibla och alltid anpassar oss efter kundens behov samt önskemål
  • Vi på Citysign är ett härligt gäng som alltid är trevliga att ha att göra med
  • Vi har stor erfarenhet gällande både design och montering av foliering
  • Vi är certifierade av Avery och 3M

Mer om hur vi arbetar med bilfoliering

En bilfoliering, med syfte att som företag synas bättre i närområdet, handlar om mer än själva fordonsytan – för under den gömmer sig både strategi och detaljerad planering. När vi på Citysign träffar dig som kund, vill vi veta så mycket som möjligt om ditt företag, dina visioner, och mål. Det är därefter vårt jobb att, genom en snygg och effektiv bilfoliering, hjälpa dig att nå dessa.

Vi på Citysign arbetar som en korsning mellan både designbyrå och folieringsföretag, vilket innebär att vi har allt du behöver för att utforma kvalitativ foliering eller dekaler utefter dina specifika önskemål, för att stärka ditt varumärke. Vi står alltså för hela processen, från design till färdig produkt, och ger dig en komplett lösning för bilfoliering i Malmö.

Kontakta oss för hjälp med foliering av bil i Malmö

Om du vill foliera din bil, och förvandla den till ett effektivt sätt att förmedla ditt företag för invånarna i Malmö, kan du kontakta oss via både mejl och kontaktformulär. Du hittar både adress och kontaktinstruktioner här på hemsidan.


Kontakta oss

Sporregatan 20, Malmö

Simon Polakof

Säljare

0737 43 82 94

simon@citysign.se

Alberto Camargo

Projektledare

0704931146

alberto@citysign.se

Aleksandar Zaviduk

Produktion

Emma Ahnlund

Designer

070 926 38 55

emma@citysign.se

Ibrahim Ibrahim

Ibrahim Ibrahim

Montör

José Casanova

José Casanova

Produktion