Här kan du foliera din bil i Helsingborg

Vill du göra ditt företag mer synligt i Helsingborg? Med hjälp av oss på Citysign kan du med effektiv bilfoliering göra din bil till en rullande annonspelare. Vi hjälper dig med företag i Helsingborg att foliera din bil – från design till montering. Med bilfoliering synliggör du ditt företag för fler potentiella kunder, samtidigt som du stärker ditt varumärke.

KONTAKTA OSS

Varför ska man foliera sin bil?

Din bil eller företagsfordon är ett utmärkt och flexibelt utrymme där du kan annonsera ditt företag i Helsingborg. Genom att foliera din bil får du möjligheten att öka dina potentiella kunders medvetenhet om ditt företag. En bilfoliering är även mobil, vilket innebär att du även kan utöka din geografiska kundkrets varje gång du är ute och kör med ditt folierade fordon.

Vi på Citysign har även stor kompetens gällande design. Baserat på visuell strategi och på dina önskemål, kan en bilfoliering hos oss även bidra till ditt företags varumärkesarbete och profilering. Hos oss kan du välja att foliera din bil med heltäckande dekor eller med enstaka klisterdekaler.

Några anledningar att välja oss för foliering av din bil i Helsingborg:

  • Hos oss får du alltid snabb och högst personlig service.
  • Vi är har certifiering av Avery och 3M
  • Med oss på Citysign kan du känna dig säker med att design, foliering, och service, alltid är av högsta kvalitet.
  • Vi är mycket flexibla i vårt arbetssätt, med dina önskemål i fokus – vi folierar din bil efter ditt företags behov.
  • Med vår trevliga och tillmötesgående personal kan du försäkra dig om ett tryggt och smidigt samarbete – vi prioriterar våra kunders upplevelse.
  • Vi har bred erfarenhet inom branschen i Helsingborg och kan erbjuda dig kompetent bilfoliering, inklusive designarbete.

Mer om hur vi arbetar med bilfoliering

Att foliera din bil, och synliggöra ditt företag för potentiella kunder i Helsingborg, handlar om mycket mer än att bara täcka en yta med reklam. Vi på Citysign är nämligen lika mycket designbyrå som vi är ett folieringsföretag. När du folierar din bil hos oss får du även hjälp med strategisk design gällande din foliering. Du får alltså chans att öka ditt företags synlighet i Helsingborg, samtidigt som du stärker dess visuella varumärke och profilering – allt baserat på dina önskemål och behov som kund.

Kontakta oss för foliering av bil i Helsingborg

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag med bilfoliering i Helsingborg? Kontakta då oss på Citysign via mejl eller telefon. Ytterligare kontaktinformation hittar du här på vår hemsida.


Kontakta oss

Sporregatan 20, Malmö

Simon Polakof

Säljare

0737 43 82 94

simon@citysign.se

Alberto Camargo

Projektledare

0704931146

alberto@citysign.se

Aleksandar Zaviduk

Produktion

Emma Ahnlund

Designer

070 926 38 55

emma@citysign.se

Ibrahim Ibrahim

Ibrahim Ibrahim

Montör

José Casanova

José Casanova

Produktion